What happened to Subasic?

After falling short against France in the final, Subasic retired from international football and then suffered a series of injuries which led to him losing his place as first choice Monaco keeper last season to Benjamin Lecomte.

Who was the Croatian goalkeeper for the World Cup?

Dominik Livaković
Ivica IvušićIvo GrbićSimon SlugaLovre Kalinić
Croatia national football team/Goal keepers

Is Subasic Serbian?

Danijel Subašić (Croatian pronunciation: [dǎnijel sûbaʃitɕ]; born 27 October 1984) is a Croatian footballer who plays for Hajduk as a goalkeeper. He began his career in Croatia with Zadar and Hajduk.

Is Subasic retired?

Croatia goalkeeper Danijel Subasic announced his international retirement on Wednesday one month after starring in the World Cup final.

Who is Croatia number 1 goalkeeper?

Dominik Livakovic
Squad Croatia

# player Market value
1 Dominik Livakovic D. Livakovic Goalkeeper £13.50m
12 Ivo Grbic Ivo Grbic Goalkeeper £3.15m
23 Simon Sluga S. Sluga Goalkeeper £1.35m
20 Josko Gvardiol J. Gvardiol Centre-Back £17.10m

Who is Croatia goalkeeper?

Why is Croatia not in FIFA?

But if you boot up FIFA 19, you won’t find the Croatian national team anywhere. “The reason why Croatia is not in FIFA 19 is because Croatian Football Federation and EA could not come to an agreement that would satisfy both sides,” Tomislav Pacak, spokesperson for the Croatian Football Federation told Eurogamer.

Why did rakitic retire from Croatia?

Retirement. During Euro 2020 qualifying, Rakitić took part in only four out of eight games due to injuries and complicated club situation. On 21 September 2020, the Croatian Football Federation unexpectedly announced that Rakitić retired from the international duty.

Who is croatias striker?

Croatia opened their campaign with a 3–1 victory over the Republic of Ireland, with striker Mario Mandžukić scoring twice.

Ko je bio otac Danijela Subašića?

Danijelov otac je bio često pominjan u regionalnim “prepucavanjima” vezano za to da li je golman Srbin ili Hrvat. Jovo Subašić je bio veliki motivator svog sina i neko zbog koga se kao čuvar mreže i proslavio, ali i razlog zbog kog su Danijela Subašića nazivali Srbinom.

Kakva je situacija sa Danijelom Subašićem?

Danijel Subašić (34) golman hrvatske fudbalske reprezentacije i njegova supruga Antonija Boza (33) dobili su sina posle 17 godina ljubavi koja nije mogla da počne na burniji način.

Kada je Danijel počeo da se uda za Srbinu?

Danijel je rođen u Zadru, ali mu je otac Jovo Srbin. I upravo to mu je donelo puno problema u Hrvatskoj. Oni su počeli davno, 17. juna 2007, kada je rešio da stane na ludi kamen i oženi devojkom Antonijom. Verovali ili ne, njen otac Ante Boca, Danijelov tast, prvo je prebio ćerku, a onda joj je i zapretio da će je zaklati ako se uda za Srbina!

Ko je bio Jovo Subašić?

Jovo Subašić je bio čovek srpskog porekla koji je živeo u Hrvatskoj, što je i isticao u javnosti za razliku od svog naslednika. Jovo je oženio Hrvaticu, a Subašići su poreklom Srbi iz Raštevića pored Benkovca, žive skromno u selu Zagrad, gde su se pre četiri godine preselili iz Zadra.