Wat is de snelste auto van 2020?

SSC heeft met de extreme Tuatara nogal wat stof doen opwaaien. We schrijven 10 oktober 2020, toen het merk met de Tuatara een nieuw snelheidsrecord neerzette. De Amerikaanse hypercar, met de Britse coureur Oliver Webb achter het stuur, tikte een fabelachtige 532,93 km/h aan.

Welke is de snelste auto ter wereld?

Het heeft even geduurd, maar de SSC Tuatara is nu dus de snelste productieauto ter wereld. De eerste claim is weliswaar met de grond gelijkgemaakt, maar bij een latere poging is alsnog het record verbroken. De auto deed in twee richtingen een ‘top speed run’ en bereikte een gemiddelde van 455,3 km/u.

Wat is de snelste sportauto?

Zo accelereert deze Bugatti Veyron Super Sport van 0 naar 60 mph in 2,5 seconden! De Veyron Super Sport staat momenteel in The Guinness Book of Records (Guinness World Records) als snelste legale productieauto voor op de weg. De topsnelheid is maar liefst 431,072 kilometer per uur.

Hoeveel km gaat de snelste auto ter wereld?

De snelste productieauto ter wereld komt van een Zweedse autofabrikant. Verrast? De Koenigsegg Agera RS vestigde een officieel wereldrecord in het Guinness Book of World Records met een topsnelheid van 444,6 km/u! Dit deden ze door een 17 km van een openbare snelweg tussen Las Vegas en Pahrump af te sluiten.

Wat is de snelste auto in Nederland?

De snelste auto in Nederland op kenteken is een Bugatti Chiron die in april 2017 nieuw is afgeleverd bij een trotse eigenaar. Hij heeft 1500 PK en kan 450 km per uur halen. In 2,5 seconden is hij van 0 tot 100 km per uur.

Welke auto kan het snelst optrekken?

Bugatti Veyron – 0-100 in 2,5 seconden.

Wat is de snelste auto ter wereld 2021?

Dat betekent echter niet dat we hem niet meer moeten benoemen, want de Bugatti Chiron Super Sport 2021 blijft een echt beest. Naast dat het natuurlijk een auto is die ruim 420 kilometer per uur kan rijden, is het ook nog een mooie auto om te zien, hij is gestroomlijnd, ziet er gemeen uit en heeft prachtige contouren.

Welke auto gaat het snelst van 0 naar 100?

Hoe hard gaat de snelste auto?

videoDe 1.750 pk sterke SSC Tuatara-hypercar is eindelijk officieel de snelste productieauto ter wereld. Op 17 januari heeft de auto een gemiddelde snelheid van 455,3 km/u gehaald.

Hoeveel euro kost de snelste auto ter wereld?

SSC Tuatara kost ongeveer 1,4 miljoen euro Hij wordt aangedreven door een 5,9-liter twinturbo V8, die op E85-brandstof een vermogen van 1770 pk levert. SSC North America is van plan om honderd exemplaren van de Tuatara te maken, voor de prijs van ongeveer 1,4 miljoen euro per stuk.

Wat is de snelste auto van 0 100?

Wat is de snelste auto in The Crew 2?

CHEVROLET CORVETTE C3 F1R3 EDITION.