Hoeveel kost hele huis stucen?

De hoogte van de stucwerk kosten is afhankelijk van het type stucwerk dat je kiest en wat je laat stucen: muur of plafond….Wat kost stucwerk?

Dienst Gemiddelde prijzen per m2, incl. materiaal, loonkosten en btw
Spackspuitwerk € 5 – € 11
Behangklaar stucen € 8 – € 15
Sausklaar stucen € 9 – € 23
Sierpleister € 12 – € 23

Wat kost een vrijstaand huis stucen?

We zullen u hier een gemiddeld overzicht geven van de kostprijs van het stucwerk: Gladde muren nieuwbouw prijs 10 euro per m2. Gladde plafonds nieuwbouw prijs vanaf 15 euro per m2. Spachtelputz prijs vanaf 16 euro per m2.

Wat kost een stucadoor zwart?

De kosten van een stukadoor die zwart werkt

Soort stukadoor Prijs per uur
Zwartwerker €12 – €17 per uur
Poolse werker €16 – €23 per uur
Erkende stukadoor €30 – €45 per uur

Hoeveel m2 kan een stucadoor per uur?

De prijs per vierkante meter voor het stucen van een plafond ligt tussen de €17 en €25 per m²….Wat kost een stucadoor?

Soort stucwerk Gemiddelde kosten
Plafond glad stucwerk €17- €25 per m2
Pleisteren (dun stucwerk) €12 – €20 per m2
Raapwerk (dik stucwerk) €35- €60 per m2
Schuurwerk €14 – €22 per m2

Wat kost Coprox?

Onze prijzen schommelen tussen 125 euro per vierkante meter voor vloeren tot 200 euro per vierkante meter voor douches (zonder extra kosten).

Wat kost wandafwerking?

Hoeveel kost wandafwerking?

Soort wandafwerking Gemiddelde kostprijs
Spackspuitwerk Tussen 6 & 12 euro per vierkante meter
Behangklaar stucen Tussen 9 & 16 euro per vierkante meter
Sausklaar stucen Tussen 10 & 24 euro per vierkante meter
sierpleister Tussen 13 & 24 euro per vierkante meter

Wat kost Raapwerk?

Algemeen raapwerk: wil je de muren van je woonkamer van raapwerk voorzien door een stukadoor, dan betaal je hier gemiddeld €18 – €23 per vierkante meter voor. Deze variatie ontstaat doordat er verschillende diktes nodig kunnen zijn.

Wat kost dun pleisterwerk?

Voor het dun pleisteren van de muren of plafonds van ongeveer 1 tot 2 mm dikte zult u een bedrag van 8 euro per m2 betalen. Maar pleisterwerk kan ook dik! In de vakterm die raapwerk het wat af gepleisterd kan worden kan er wel tot aan 5 cm dik gepleisterd worden.

Hoeveel m2 stucadoor?

Het inmeten van stucwerk voor wanden & plafonds is lang niet zo lastig als het klinkt. De wanden en plafonds kunnen opgemeten worden door eerst de breedte op te meten en vervolgens de lengte van het te stucen oppervlak. Deze getallen vermenigvuldig je vervolgens met elkaar om tot het totaal aantal m2 te komen.

Hoeveel Stuc per m2 nodig?

Hoeveel heb je nodig? Met 20 kg (en 12 liter water) kun je ongeveer 5 m2 stucen. Hoeveel Oranjeband jij voor jouw klus nodig hebt is afhankelijk van het aantal m2 dat je wilt stucen en de benodigde laagdikte.

Wat kost Betonstuc per m2?

Betonstuc in je woonkamer: als je betonlook stucwerk laat plaatsen op je muren in je woonkamer dan betaal je een bedrag vanaf €80 per vierkante meter. Een oppervlakte van 30 vierkante meter kost je dus €2400.

Wat kost plafond Spacken?

Als je het maskeren en demaskeren door een stukadoor laat uitvoeren zijn de kosten van het spackspuitwerk gemiddeld tussen de € 7 en € 9 per m2. Als je het zelf doet kost het laten aanbrengen van spackspuitwerk tussen de € 5 en € 9 per m2.