Care este importanta sportului in viata ta?

Acest referat descrie Importanta sportului in viata noastra. Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini). Arhiva contine 1 fisier docx de 5 pagini . Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Care este rolul sportului în viața adolescenților?

– rolul sportului în viața adolescenților: modelează și menținere corpul, arde grăsimile, dezvoltă armonios aparatului locomotor, îmbunătățește circulația sangvină, menține puterea mușchilor și oaselor;

De ce sportul ajută sănătatea?

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce este important sau la ce ajută sportul, vei afla beneficiile fizice, dar și psihice ale acestuia. Indiferent de vârstă, activitatea fizică este necesară pentru sănătate, așa că iată care este importanța sportului la orice vârstă și ce beneficii fizice derivă de aici:

Care sunt beneficiile fizice ale sportului?

Pe lângă aceste beneficii fizice, există și o serie de avantaje psihice care provin din practicarea sportului în viața de zi cu zi: – tratează stările negative ale psihicului, cum ar fi anxietatea și depresia; – formarea abilității de a accepta victoria sau înfrângerea.